Najjeftiniji rent a car u Beogradu, cene već od 10 evra/dan

Otkup automobila | Rent a car Beograd

Rent a car Beograd
Tražili ste ključne reči rent a car Beograd u Google pretrazi jer želite da iznajmite automobil u Beogradu?  

Bez sumnje, mi smo pravo rešenje za vas. Kod nas ste u mogućnosti da rezervišete automobil ili šta god vam je potrebno dok boravite u našem Beogradu. 

Potreban vam je mali gradski auto, imate 2 do 3 saputnika, da možete sa njim da se parkirate lako i jednostavno, da malo troši, imamo rešenje za vas.

Dolaze vam stranci u goste, želite da ostavite što bolji utisak, nikakav problem, imamo ponudu luksuznih automobila koji će zadovoljiti vaše želje.

Automobil koji izaberete po veličini, opremi, bilo kom parametru, možete preuzeti na beogradskom aerodromu Nikola Tesla ili u bilo kom drugom delu Beograda u dogovoru sa našim saradnicima.  

Sva vozila u ponudi su nova, redovno održavama, osigurana, čista, dezinfikovana i uvek dostupna za vas. Iznajmljivanjem jednog od naših automobila dobijate i full kasko osiguranje od eventualne štete kao i putno osiguranje za vas i vaše putnike.

Ono što se od vas očekuje je da posetite web sajt nekog od naših partnera, izaberete automobil, potvrdite rezervaciju i pošaljete datum i vreme sletanja aviona ili dolaska, kako bismo mogli da pripremimo vaše rent a car vozilo.  

Cene najma automobila
Dnevni najam rent a car Beograd automobila se kreće od 10€/dan za najjeftinije modele.

Plaćanje rent a car usluge
Plaćanje usluge rentiranja vozila se vrši isključivo unapred, prilikom preuzimanja samog vozila. Procedura je maksimalno uprošćena i ne traje iziskuje puno vremena i papirologije. Najam automobila našim partnerima možete platiti gotovinom ili bilo kom od platnih kartica (Visa, Master, Dina itd). Plaćanje depozita je obavezno.

Podrška na putu
Ukoliko se, iskreno se nadamo, odlučite da iznajmite neko od  ponuđenih vozila, u cenu usluge vam je uračunata i podrška 24/7 na celoj teritoriji Srbije.

Rent a car Beograd - partneri
Rezervaciju i rentiranje rent a car automobila možete izvršiti u saradnji sa nekim od naših rent a car beograd partnera preko njihovih web sajtova na linkovima

Rent a Car Beograd DeltaRent - rezervacija vozila
Rent a car Beograd Bel drive - rezervacija vozila
Rent a car Beograd Zim - rezervacija vozila
Rent a car Beograd Grand Mobile -  rezervacija vozila
Rent a car Beograd Eurorent - rezervacija vozila