Otkup automobila i drugih vozila u Beogradu, vlasnici projekta

Otkup automobila | Vlasnici projekta

Ko smo mi? 
Vlasnik poslovnog modela i online projekta Otkup automobila Srbija je firma Studio 77 iz Beograda. Kao vodeća firma na srpskom tržištu iz oblasti digitalnog marketinga firma Studio 77 je istovremeno investitor, vlasnik i osnivač niza poslovnih modela u Srbiji i svetu.  

Šta podrazumeva vlasništvo nad ovim i sličnim projektima? 
Vlasništvo nad projektom Otkup automobila Srbija podrazumeva da firma Studio 77 kao investitor polaže apsolutna prava na postojeći poslovni model i brend, sve elemente vizuelnog identiteta projekta (logotip, boje i grafičke celine), web sajt i domen. Partneri firme Studio 77 koji koriste banefite kreiranog poslovnog modela, raspolažu pravom na korišćenje istog sve dok postoji obostrani interes obe strane.  

Ko su potencijalni partneri firme Studio 77? 
Potenciljani partneri Studija 77 su lica koja svojim mentalnim, duhovnim i preduzetničkim afinitetima odgovaraju vlasnicima firme. Partneri firme mogu biti isključivo pojedinci sa pozitivnim energetskim nabojem i ogromnom željom da istraju u izgradnji i podizanju poslovnog modela na najviši mogući nivo.  

Kako firma Studio 77 ulazi u partnerski odnos sa zainteresovanim licima? 
Studio 77 pažljivo i detaljno analizira biznis ideje lica koja mogu postati potencijalni partneri firme. Ukoliko se biznis ideja pokaže dovoljno izazovna i profitabilna, firma Studio 77 kreira odgovarajući biznis plan i poslovni model. Firma Studio 77 finansira sve kasnije aktivnosti koje se odnose na implementaciju biznis plana i funkcionisanje biznis modela, a sa nosiocem ideje uspostavlja dugoročni partnerski odnos.  

Ko ulaže u dalje marketinške aktivnosti? 
Firma Studio 77 finansira kreiranje biznis modela, deo marketinških aktivnosti koje se odnose na SEO (eng. Search Engine Optimization) i pozicioniranje sajta na organskoj Google pretrazi. Ostale marketinške aktivnosti finansira partner firme na osnovu striktno definisane i planirane marketinške strategije.  

Kako da stupite u kontakt sa firmom Studio 77? 
Ukoliko imate zanimljivu ideju koju želite da pretvorite u efikasan poslovni model koji donosi profit i ukoliko zadovoljavate gore opisane kriterijume za saradnju sa firmom Studio 77, kontaktirajte nas preko sajta Web dizajn Beograd ili nam pošaljite e-mail na office@webdizajn-beograd.

Otkup automobila Beograd | Royal otkup automobila

Royal otkup automobila

Otkup automobila Beograd | Keš isplata u roku od jednog sata

Keš isplata u roku od jednog sata

Otkup automobila Beograd | Najbolje cene otkupa u Srbiji

Najbolje cene otkupa u Srbiji

Otkup automobila Beograd | Prodajte automobil bez stresa

Prodajte automobil bez stresa

Otkup automobila Beograd | Besplatna procena vrednosti vozila

Besplatna procena vrednosti vozila

Zašto čekate? Pozovite Royal otkup automobila i prodajte vozilo odmah po najboljoj ceni!